Nå er DAB + pirat radios stamtre godt igang!
03.05.2020: De første medlemmene er kartlagt.

Ingen vitenskap er eksakt - heller ikke denne. Noen har oppgitt rubbel og bit, andre lar for eksempel opptak fra jam sessions og annet rask passere.


Det betyr blant annet at engangssamarbeidet Match To Hatch, som spilte i jula på et hotell i Tønsberg, er representert, mens George Georg/Nishka, som A-Lo har en studioinnspilling med, ikke er representert. Det er fullt mulig vi klarer å overtale ham til å inkludere flere band ved en senere anledning!

Dette er derimot bare begynnelsen, det kan vi love. En drøss med både norske og utenlandske aktører har vært involvert. Lista for når man blir betraktet som et medlem av Europ Europ har tradisjonelt vært lav. Store og små navn skal med. Enjoy!

Vi jobber fortsatt med å sette opp en radio. Når dette skjer er ikke godt å si. Kompetansen fins der, men diverse prosjekter gjør at vi ikke kan begi oss ut på de helt store tingene riktig enda.

Vi synes fremdeles det er stas med en e-post eller to. Lista for å komme på "trykk" er lav, så presiser gjerne om dette er noe du vil og eventuelt om du vil være anonym!