Konkurranse

(Disse konkurranse-sidene fungerer ikke optimalt på smarttelefon.)

Vi har laget en konkurranse.

Konkurransen har et handlingsforløp der du foretar deg noen valg underveis.

Handlingen begynner slik:
Du setter deg i en taxi og...eller vent!

Vi tenker at vi bør si noen ord om konkurransepremien først.

Konkurransepremien er en kode som gir tilgang til eksklusivt Europ Europ-materiale. Materialet vil bli lagt ut på Bandcamp. Løsningsforslaget skal være dannet av bokstaver som du setter sammen til et ord. Hva disse bokstavene er, kan du finne ut av ved å besvare fire hint som blir gitt underveis.

Ordet du kommer frem til er også navnet på en pub i Sagene bydel i Oslo kommune. Ved å gå dit, skrive "Europ Europ" på en lapp og gi denne lappen diskrét til bartenderen, vil Bandcamp-koden bli gitt til deg av bartenderen i retur.

Musikkmaterialet du tilegner deg vil ikke bli utgitt på annen måte i fremtiden.

I tillegg er det en del lydspor som dukker opp underveis i konkurransen. Disse kan enkelt lastes ned ved å høyreklikke hvor som helst på siden, velg 'Vis sidekilde', og let deg frem til mp3-fila. Hvis du synes det er mye tekst å bla seg frem i, kan du trykke ctrl-tasten og F-tasten samtidig. Deretter skriver du mp3 i søkefeltet som popper opp. Høyreklikk på treffet du får og velg 'Lagre linken som...'. Så er det bare å velge hvor på maskinen som du vil ha den lagret og trykke 'Lagre'.

Handlingen begynner slik:
Du setter deg i en taxi og tenker deg ned til sentrum en tur i en hvilken som helst by.

31. oktober, 2021: Materialet er ikke lagt ut på Bandcamp enda. I det samme den er det, vil jeg stryke disse to setningene, og lappen kan diskrét leveres til bartenderen.[ ENTER ]


    Copyright Europ Europ fanclub © 2020 / send e-post