Instrumenter Fanziner Illustrasjoner Mote

Populærkulturelle artefakter

En side fra punkefanzinen Energi.
Fotokvaliteten gir et hint om at dette er en fanzine.
EW 29 CD/DD. Boks: EW 29. 48 stykker fordelt på 23 bokser med fanzine + 5 vinylplater og 25 uten boks, men med CD. Musikken vil dessuten bli tilgjengelig digitalt.

Som vanlig hopper Chacka Chacka frem og tilbake for at katalognumrene til fanzinene skal slutte på tallet 9. (Som en hyllest til dette påfunnet, slutter også Puls-sider som er katalogisert under fanziner på nummer 9.)

Endelig ligger den ute til salg! Fanklubben fikk overvære sluttprosessen, og vi kan fortelle deg at ikke alt har gått etter planen. Silketrykket på boksene ble rett og slett ødelagt av at trykkeriet hadde brukt produkt til feil materiale (tøy). Dette gjorde at trykket ikke fikk tørket ordentlig, og dette medførte igjen at da Chacka Chacka skulle bivåne sluttproduktet så var boksene klistret fast til hverandre! En riktig så Helvetes jobb var det å fikse dette på nytt.

Den gode nyheten er at boksene har blitt riktig så lekre!

Som vanlig er Conspiracy-fanzinene godteri for sansene, men vi må si at dette overgår alt vi har vært borti tidligere. Kan luksusutgaven i det hele tatt kalles for en fanzine? Vi er ikke sikre. Som vanlig er alt eksklusivt og herlig rotete fra våre helter i Europ Europ.

Forresten er det en person til som må krediteres: Roy Amundsen har stått for tegningene denne gangen. Liker du Christopher Nielsen - som vi gjør - så vil du stortrives med lesingen.

(10.03.2020)