Godt nytt år.

Koronaen er fremdeles et problem. Ingen ting skjer om dagen. Heller ikke for Europ Europ, så vidt vi har skjønt.

Vi i EEF ligger derimot ikke på latsiden: vi har kommet oss på MySpace! Det vil si, vi bruker en nettside som etterligner MySpace. Foreløpig har vi lastet opp et lydspor fra Amazonas som vi har fått tak i, men det er mulig at vi får ut noen EE-spor der etter hvert. Kanskje gutta lar oss få gjøre opptak under bandøvingene, som vi så kan legge ut på MySpace? Vi håper på det.

Uansett har vi lagt ut noen bilder på bloggen på vår MySpace-side. Man finner lenken under seksjonen som heter 'Europ Europ Fanclub's Latest Blog Entry', og det vil være muligheter for å skrive flere bloggposter. De fleste av bildene i den første posten - IMAGES! - ligger allerede ute på våre Neocities-sider fra før, men det kan hende at dere ikke har sett dem likevel. I tillegg er i alle fall ett bilde tidligere upublisert - i alle fall fra vår side: nemlig et foto av tidligere bandmedlem Ms Catty.

Vi tenker at vi må få til et intervju om ikke så lenge. Allerede har vi en del spørsmål klare. Dette er omformulerte spørsmål fra Jon Kristiansens Metalion-fanziner, tilpasset EE selvfølgelig.

(27.01.2021)

Previous: 006

 

Copyright Europ Europ fanclub © 2020 / send e-post