Det har vært stille en stund på disse sidene. Det kommer delvis av at redaktøren av EEF har vært opptatt med andre ting, og delvis av at Europ Europ ikke har utrettet mye siden januar i år.

For å ta redaktøren først: Han har flyttet til en annen by. Dette medfører at noe av nettverket rundt Europ Europ har forsvunnet for EEF. Konsekvensen har vært at noen oppdateringer har gått oss hus forbi. Det hadde ikke trengt å gå oss hus forbi, men det gjorde det. Vi må tilpasse oss situasjonen på nye måter, på måter som gjør at færre relevante nyheter vil unnslippe EEF.

EEF har hatt en lang og god samtale med Chacka Chacka himself for å tette igjen noen av hullene som har oppstått. Han har dessuten gitt oss tilgang til en liste over opptak med mer, som var helt ny for oss. I overskriften står det:

(*In)Complete list of recorded sessions, jams, loops, samples, mix sessions and field recordings by (or if used by) Europ Europ 1996 - 2003ish ...

Som man ser, er det en tvetydig formulering. Listen er både komplett og ukomplett. Det vil si: Listen har vist seg ved nærmere ettersyn å være ukomplett. Det viser seg at Europ Europ både sitter på lydopptak uten metadata vedlagt, og metadata uten lydopptak vedlagt. Det høres ut som om Chacka Chacka har troen på å få den komplett etter hvert. Listen vil dukke opp som en egen side på våre nettsider. Vi vil legge ut en lenke på Diskografi-siden for tilgang. Vi synes den ser strålende ut som den er, men vi vil forsøke å tilføre ny informasjon så snart det lar seg gjøre.

Av de mer irriterende nyhetene som gikk oss hus forbi, var konserten de spilte på Iskremfestival i sommer. Vi tenker å bruke Chacka Chackas egne ord, slik han ordla seg i vår samtale med ham, på Anmeldelser-sidene, siden vi har et ganske raust syn på hva anmeldelser kan være. Vi venter på hans godkjenning for å publisere.

Chacka kan også opplyse om at EE har spilt inn et par nye spor. Legger dette inn på Nyheter-sidene, da vi ikke regner med at mange har lest helt hit i denne artikkelen som du leser nå.

Ikke bare vår redaktør har vært involvert i flytting: Også Chacka har flyttet på seg - eller mer (*u)presist er det verkstedet til Chacka som har flyttet på seg. I den forbindelse har han også blitt motivert til å rekonstruere en komplett EE live-liste som Facebook klarte å slette. Vi forstår det sånn at vi får lov til å legge ut denne på våre Programoversikt-sider når rekonstruksjonen har kommet godt i gang.

Til slutt vil vi (fortsette med å) skrive om synthesizere her på EEF-sidene. Ny artikkel vil bli publisert på Puls-sidene i løpet av en måneds tid.

(03.09.2021)

Previous: 007 
Copyright Europ Europ fanclub © 2020 / send e-post