Vi har tenkt å gjøre ting litt annerledes i september.

Plateselskapet Etch Wear - Chacka Chackas plateselskap - blei starta i 1993. Ved å bruke The Old Net sin søkemotor, har vi kommet over en tidligere nettside om og av Etch Wear. Mye av lay-outen er fra 2001, men noe av innholdet er av nyere dato.

Vi i EEf spurte rett og slett Chacka Chacka om tillatelse til å gjenbruke disse sidene, og han ga tommel opp.

Det vi gjorde var å gjenskape sidene bit for bit. I alle fall så langt dette lot seg gjøre. Platecovere hadde forsvunnet, men de er relativt lette å finne igjen. Verre var det da med O ~ E ~ P sine illustrasjoner. Her måtte vi rett og slett skape våre egne, blant annet for at collagene ikke skulle bli seendes for fragmenterte ut. Siden som heter 'Artze' er tom hos The Old Net sin arkiverte versjon. Går vi til archive.org og leter, så finner vi en 'Artze'-side under konstruksjon, men heller ikke der er det - som tittelen antyder - noen kunstverk.

Et annet problem er at programmeringskodene som en gang var lov å bruke, ikke lenger er i bruk. I tillegg har vi fått flere dingser å se nettsider på - nettbrett, smarttelefon og så videre. Dette til sammen gjør at vi har tatt oss noen friheter. Noen ganger fordi vi ikke har klart å gjenskape tidligere hjemmeside-mesterverk, andre ganger fordi vi må gjøre et kompromiss mellom hvordan lay-outen blir seendes ut på de ulike dingsene, slik at det ikke blir alt for ille å se på nettsidene uansett hva slags duppedings man bruker. Bedre på systemteknikk og brukergrensesnitt-design er vi faktisk ikke.

Vi tror likevel vi har ivaretatt noe av holdningen fra den opprinnelige hjemmesiden - det skal føles litt som å befinne seg i en labyrint, tror vi.

Dessverre er mye gått tapt for alltid. Vi vil derfor kompensere med å legge ut EEf-ting der i ny og ne. Se opp for konkurranser - vi har en meget spennende en rett rundt hjørnet.

Her er den foreløpige utgaven. Get ready to be labyrinthic!

(06.09.2020)

Previous: 004

 

Copyright Europ Europ fanclub © 2020 / send e-post