Bøker Konserter Plater

Konsert
Hausmania Kulturhus:


Vi går dessverre glipp av første 12 minutter, men får med oss den resterende drøye halvtimen. Hva spiller dem? Det er vanskelig å si. Vi liker det. Det er syrete som bare det, her går det mer på stemning enn dans. Dette er kunstmusikk. Dette er et Europ Europ hvor publikum må grave dypt for å finne populærmusikken.

'Hypnotisk' har redaktøren skrevet som kommentar under påvirkning av en flaske burgundervin (se bakgrunnsbilde).

Det hele høres improvisert ut, men vi aner likevel struktur og retning. Blikk utveksles. "Kan jeg ikke bare ta det herfra?". Litt feedback i monitor dukker opp. Mr. Europ har rutinen, her er ingen panikk: Tredje øverste knapp til venstre, volum ned og så legge mikrofonen litt på skrå. Feedback borte vekk.


Lange toner dominerer lydbildet. Vi hører litt Mauve Sideshow, litt Mouthcrazy. Velbehag, mystikk og drama manes frem, om hverandre.

Vi antar at nærmere 30 personer fikk med seg denne konserten, som ble streamet via YouTube.
Under hele konserten ble vi påminnet om å gi penger for å støtte det vi antar er Hausmania Kulturhus. Vi gjorde dette, da vi synes at slike klubbscener er viktige for musikkmiljøet i Oslo. Bra var det også å få det opp på skjermen - det var skrivefeil i tekstfeltet på YouTube-kanalen: der sto det 17 og ikke 71!