Vel overstått 1. mai.

Vi har begynt med vår stamtreforskning, og i den forbindelse kom red. på at han har to demokassetter liggende rundt omkring i leiligheten. Etter litt tid kunne han henrykt forkynne på Facebook at disse var funnet. Hvilke demokassetter er så dette? Jo, det er Dorian Moods' andre demoinnspilling og Primates' første (og eneste?).

Vi har kartlagt at K-Funk spilte i Dorian Moods på folkehøyskolen og at DJ-loka spilte i Primates på ungdomsskolen. Vi synes dette er relevant nok for å kunne anmelde utgivelsene på disse sidene - noe som kommer etter hvert.

Apropos relevans: Det viser seg at Europ Europ har et ganske intrikat system for hvordan 'bandmedlem' defineres. Det vil si, og det er jo gjerne slik det er, at noen er mer eller mindre kjernen i bandet, og så kommer andre til på ulike vis. Vi føler at vi bør kartlegge også dette. For eksempel har du kjernen, så kommer hva som ble ansett som kjernen i oppstarten, sentrale medlemmer (men ikke kjernen), tidligere medlemmer, samarbeidsprosjekter osv.

Idet dette skrives utveksles meldinger på Finn.no for å kjøpe Metalion av Jon Kristiansen. Det vil komme anmeldelse av både denne og Pontus Lundkvists Mina ögon!! mina ögon!!! i løpet av nærmeste fremtid!

(05.05.2020)

Previous: 002

 

Copyright Europ Europ fanclub © 2020 / send e-post